Valmennus

Hevosvalmennus

Tarjoamme hevosellesi parhaat mahdolliset edellytykset menestyä ravikilpailuissa. Valmennus on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä, sisältäen laajat Horse Wellness -mahdollisuudet palautumisen edistämiseksi ja lihashuollon tehostamiseksi

Hinta alkaen 1150 €/kk. Pyydä tarjous.

Talliympäristö

Veikan kartanon jykevässä kiviseinäisessä tallissa on 20 karsintapaikkaa, sekä yksi kuntoutuskarsina. Lisäksi tallista löytyvät pesupaikat, valjasvarastot, sosiaalitila sekä moottoroitu lantaimuri, jonka avulla karsinat saadaan erittäin puhtaiksi ja talli-ilma hyvälaatuiseksi. Kuivikkeena käytämme Koskiset Oy:n kutteripurua. Tallin ympärillä on parisen kymmentä hiekkapohjaista ulkoilmatarhaa sekä useita katostarhoja. Jokainen aamu aloitetaan heinä-väkirehuruokinnalla klo 05:00, jonka jälkeen karsinassa olevat hevoset tarhataan päiväksi ulkotarhoihin. Heinät annetaan neljästi päivässä.

Valmennusmaastot

Veikan kartanoa ympäröivät monipuoliset maastot tarjoavat hevosellesi runsaasti mielekkäitä kävely- ja hölkkätreenimaastoja. Maastot sijaitsevat kartanon omilla mailla, joten hevosesi pääsee liikkumaan rauhassa – ilman pelkoa ajoneuvoliikenteestä. Reitit ovat alustaltaan pehmeitä ja huollamme niitä aktiivisesti.

Maastoreittien lisäksi käytössämme on hiittisuora sekä vesikävelytysmatto, talviaikaan hyödynnämme lumihankitreeniä ja voimme ajaa jääradalla. Käytössämme on myös ratsastuskenttä. Mikkelin ravirata harjoitusmahdollisuuksineen sijaitsee kätevästi vain 15 km matkan päässä kartanoltamme.

Valmennusfilosofia ja -metodit

Kaikki hevoset ovat yksilöitä. Räätälöimme aina jokaiselle hevoselle yksilöllisen valmennussuunnitelman, jossa sen suorituskyvyn kehittymistä seurataan jatkuvasti. Näin voimme optimoida harjoitusten tehon ja määrän hevosen kunnon mukaan.

Tarjotaksemme hevosellesi mahdollisimman mielekästä ja yksilöityä valmennusta, hyödynnämme valmennusmaastojamme vaihtelevin metodein. Vauhti- ja nopeuskestävyyttä kehitämme pääsääntöisesti eripituisilla intervalli-harjoitteilla, jotka parantavat hevosesi anaerobista kestävyyttä monipuolisesti. Kovatehoisen harjoittelun vastapainoksi tarjoamme tehokasta ja miellyttävää palautumista wellness-hoitojemme parissa.

Valmennuksen pääfilosofia on saada hevoset niin terveiksi, että jatkuvat piikitykset ja muut ELL hoidot vähenevät tai poistuvat kokonaan. Haluamme kehittää hevosia turvallisesti aikaa ja vaivaa säästämättä ja luoda perustan mahdollisimman pitkiin kilpauriin.