Hevoskimpat

Sinustako hevosenomistaja?

Hevoskimppa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi ikimuistoista hevoselämystä. Kimppaan liittyminen ei edellytä aiempaa tietämystä hevosista tai raviurheilusta – riittää, että olet innostunut kokemaan uutta, nautit yhteisöllisyydestä ja kaipaat elämääsi uusia virikkeitä.

Kimpoissamme hevosten valmennusta ja kuulumisia pääsee seuraamaan päivittäin netistä ja osakkaille luvassa paljon yhteistä tekemistä mm. kesäiset puutarhajuhlat.

Osakkuus Stall Blombacken hevoskimpasta sopii erinomaisesti myös perheille, kaveri- ja työporukoille tai persoonalliseksi lahjaksi.

Hevoskimppa MAS IMPERIAL alkaa 1.5.2021. OSUUDET MYYTY LOPPUUN!   

Kasvattaja MAS Breeding Oy / Martti Ala-Seppälä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kimppaomistamiseen uusille ja vanhoille hevosenomistajille. Martti tulee olemaan aktiivisesti mukana varsan elämässä ja toimii kimpan kummina. Ole nopea ja varaa osuutesi huippusukuisesta varsasta ja elämyksellisestä kimpasta: info@stallblombacke.com 

  • Varsan suku: The Bosses Lindy – Divine Kemp
  • Maksut: 1/20 osuus 500 €, hoitomaksu v. 2021 150 €, v. 2022 250 € (ei muita kuluja)
  • Kimppa alkaa 1.5.2021, jolloin varsa siirtyy perustettavan kimpan nimiin.
  • Kimpan perustamiskokouksessa valitaan mm. kimpanvetäjä, äänestetään kimpan nimestä ja säännöistä
  • Varsan hoidosta ja opetuksesta vastaa Stall Blombacke Oy 31.12.2022 asti. Sen jälkeen kimppa valitsee varsalle valmentajan

Martti Ala-Seppälän ajatuksia tulevan varsan suvusta:

The Bosses Lindy on nykyaikana se Suomessa vaikuttanut ori, jonka jälkeläiset ovat ’takuumenestyjiä’. Noita varsoja ei valitettavasti ole liian montaa, ja moni niitä haluava jää ilman kun niitä ei juuri ole myynnissä! Hienoa on, että tässä ei ole väliä onko varsa ori vai tamma : tästä isästä molemmat kulkevat.

Divine Kemp on Suomen huipulla olleen Elegance Kempin täyssisko. Mutta molemmat tuntevana voin sanoa, että Divine Kemp oli se paljon lahjakkaampi sisaruksista. Loukkaantumiset vain estivät huipulle pääsyn. Suora emälinja menee hyvien tammojen kautta Delmonica Hanoveriin joka voitti niin Prix D’Ameriquen kuin Maailmanmestaruudenkin! Ja Delmonica oli vielä aikansa kuningatar siitoksessa! 

 

KYSY LISÄÄ:

Valmentaja:
Kaisa Tupamäki-Kukkamo
kaisa@stallblombacke.com
040 747 6098

Kasvattaja:
MAS Breeding Oy
Martti Ala-Seppälä
martti.alaseppala@pp.inet.fi
0500-841 484

 


Hevonen

Meille jokainen luonamme asuva hevonen on paitsi kartanomme arvokas perheenjäsen, myös huippu-urheilija. Tarjoammekin jokaiselle hevosellemme huippu-urheilijan ansaitseman kohtelun monipuolisesta harjoittelusta ja tarkoin valikoidusta ruokavaliosta aina erilaisiin wellness-hoitoihin saakka.

Valitessamme kimppahevosta lähtökohtana ovat osakkaiden asettamat tavoitteet. Jokaisesta hevosesta ei tule ravikuningasta – eikä tarvitsekaan. Meille on tärkeintä, että jokaisella kimppahevosellamme on realistiset edellytykset saavuttaa osakkaiden sille asettama päämäärä. Tämän tukemiseksi käytämme kimppahevosten valinnassa ammattilaisten apua.

Mikäli sinulla on tiedossasi hevonen, joka voisi soveltua hevoskimppaan, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää!

Unelma

Jokainen hevosenomistaja unelmoi menestyksestä ravikilpailuissa. Meidän tavoitteenamme on tehdä unelmistasi totta. Asetamme yhdessä osakkaiden kanssa kaikille kimppahevosille selkeän tavoitteen, jonka saavuttamiseksi työskentelemme määrätietoisesti. Tavoitteena voi olla vaikka voitto suuressa ikäluokkasarjassa, osallistuminen St. Michel -viikonlopun päälähtöön tai jopa ravikuninkuus.

Elämys

Kimppahevosen kanssa eläminen on ennen kaikkea hieno harrastus ja upea elämys. Tarjoamme hevoskimppojen osakkaille elämyksiä paitsi ravikilpailuissa, myös paikan päällä Veikan kartanossa. Voit myös seurata kimppahevosesi valmennusta ja tallielämää etäseurantapalvelumme avulla – ajasta ja paikasta riippumatta. Kesäisin järjestämme kaikille hevosenomistajillemme upeat puutarhajuhlat. Tarjoamme Veikan kartanon kokous- ja juhlapalveluita erikoishintaan hevoskimpan jäsenille.