Hevoskimpat

Sinustako hevosenomistaja?

Hevoskimppa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi ikimuistoista hevoselämystä. Kimppaan liittyminen ei edellytä aiempaa tietämystä hevosista tai raviurheilusta – riittää, että olet innostunut kokemaan uutta, nautit yhteisöllisyydestä ja kaipaat elämääsi uusia virikkeitä

Kimpoissamme hevosten valmennusta ja kuulumisia voi seurata FB sivuilta ja Protreenari etäseurantapalvelusta. Lisäksi osakkaille on luvassa paljon yhteistä tekemistä mm. kesäiset puutarhajuhlat. Olette myös aina tervetulleita tallille katsomaan hevosta!

Osakkuus Stall Blombacken hevoskimpasta sopii erinomaisesti myös perheille, kaveri- ja työporukoille tai persoonalliseksi lahjaksi.

Keitä ovat Farmarin Iloiset? – Kokeile, miltä tuntuu omistaa osa ravihevosesta!

MAS Joy – tammavarsa s. 23.04.2022

Suku: Jontte Boy – Shestheone Pellini

Kasvattaja: MAS Breeding Oy

Hinta: 1/200 osuus 100€, kattaa kaikki kulut vuoden 2023 loppuun

Kimpan säännöt

Kimppahevosen omistaminen on helppo tapa päästä osaksi hevosmaailmaa. Erityisen jännittävää talliyhteisöön kuuluminen on silloin, kun hevosen kehityskaarta varsasta kilpahevoseksi on mahdollista seurata aivan ensimetreiltä saakka.

Suomalaisen ravihevoskasvatuksen huipputekijä, vuoden 2021 hevoskasvattajaksi nimetty MAS Breeding Oy yhteistyössä paikallista hevososaamista tarjoavan Oriasema Stall Blombacken kanssa tuovat Mikkelin Farmari 2022- näyttelyyn iloa monessa muodossa. Keväinen tammavarsa MAS Joy yhdessä emänsä kanssa esittäytyy yleisölle jokaisena näyttelypäivänä. Varsan kasvattaja Martti Ala-Seppälä on lisäksi lupautunut toimimaan kummina Farmari- näyttelyssä perustettavalle uudelle hevoskimpalle, jonka tähti rohkea pikkutamma MAS Joy on.

Farmarin Iloiset- kimppatallin osakkuuksia on tarjolla 200 kappaletta. Varsa MAS Joy viettää ensimmäisen vuotensa syntymätallissaan Stall Blombackessa Mikkelissä kasvaen ja opetellen ravihevosena olemisen alkeita. Talliyhteisön jäsenet pääsevät tutustumaan varsaan kimppatapaamisissa Veikan kartanon upeassa hevosmiljöössä. Varsavuoden jälkeen kimppakummi Martti Ala-Seppälä luotsaa MAS Joyn kilpahevosen urapolulle valitsemansa valmentajan johdolla.

Hevosenomistajaksi voit ryhtyä joko Farmari- näyttelyssä, tai ennakkoon alla olevalla lomakkeella.

Lue lisää kimppahevosen omistamisesta:

https://www.hippos.fi/hevosen-omistaminen/kimppaomistaminen/

Varaa osuutesi alla olevalla lomakkeella

Kimpan säännöt

Kysy lisää:

Valmentaja:
Kaisa Tupamäki-Kukkamo
kaisa@stallblombacke.com
040 747 6098

Hevonen

Meille jokainen luonamme asuva hevonen on paitsi kartanomme arvokas perheenjäsen, myös huippu-urheilija. Tarjoammekin jokaiselle hevosellemme huippu-urheilijan ansaitseman kohtelun monipuolisesta harjoittelusta ja tarkoin valikoidusta ruokavaliosta aina erilaisiin wellness-hoitoihin saakka.

Valitessamme kimppahevosta lähtökohtana ovat osakkaiden asettamat tavoitteet. Jokaisesta hevosesta ei tule ravikuningasta – eikä tarvitsekaan. Meille on tärkeintä, että jokaisella kimppahevosellamme on realistiset edellytykset saavuttaa osakkaiden sille asettama päämäärä. Tämän tukemiseksi käytämme kimppahevosten valinnassa ammattilaisten apua.

Mikäli sinulla on tiedossasi hevonen, joka voisi soveltua hevoskimppaan, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää!

Unelma

Jokainen hevosenomistaja unelmoi menestyksestä ravikilpailuissa. Meidän tavoitteenamme on tehdä unelmistasi totta. Asetamme yhdessä osakkaiden kanssa kaikille kimppahevosille selkeän tavoitteen, jonka saavuttamiseksi työskentelemme määrätietoisesti. Tavoitteena voi olla vaikka voitto suuressa ikäluokkasarjassa, osallistuminen St. Michel -viikonlopun päälähtöön tai jopa ravikuninkuus.

Elämys

Kimppahevosen kanssa eläminen on ennen kaikkea hieno harrastus ja upea elämys. Tarjoamme hevoskimppojen osakkaille elämyksiä paitsi ravikilpailuissa, myös paikan päällä Veikan kartanossa. Voit myös seurata kimppahevosesi valmennusta ja tallielämää etäseurantapalvelumme avulla – ajasta ja paikasta riippumatta. Kesäisin järjestämme kaikille hevosenomistajillemme upeat puutarhajuhlat. Tarjoamme Veikan kartanon kokous- ja juhlapalveluita erikoishintaan hevoskimpan jäsenille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kaisa Tupamäki-Kukkamo
vastuuvalmentaja
kaisa@stallblombacke.com
Puh. 040 747 6098
Jätä yhteydenottopyyntö