Hevoskimpat

Sinustako hevosenomistaja?

Hevoskimppa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi ikimuistoista hevoselämystä. Kimppaan liittyminen ei edellytä aiempaa tietämystä hevosista tai raviurheilusta – riittää, että olet innostunut kokemaan uutta, nautit yhteisöllisyydestä ja kaipaat elämääsi uusia virikkeitä.

Kimpoissamme hevosten valmennusta ja kuulumisia pääsee seuraamaan päivittäin netistä ja osakkaille luvassa paljon yhteistä tekemistä mm. kesäiset puutarhajuhlat.

Osakkuus Stall Blombacken hevoskimpasta sopii erinomaisesti myös perheille, kaveri- ja työporukoille tai persoonalliseksi lahjaksi.

Parallel Universe ”Pascal”

  • Kimppa alkaa 1.1.2021
  • 1/25 osuus 600€ kattaa KAIKKI kulut vuoden 2021 osalta
  • kk maksu 1.1.2022 alkaen 50€ / kk, kattaa kaikki kulut
  • Valmentaja Kaisa Tupamäki-Kukkamo 2v kauden loppuun ja sen jälkeen kimppakokous päättää valmentajan.
  • Valmentajan provisio palkintorahoista 15% sis ajopalkkiot. Loput palkintorahat kimpalle
  • Osuuden voi varata s-postilla info@stallblombacke.com. Osuudet rekisteröidään varausjärjestyksessä. Osuuden voi myös jakaa tai ostaa esim. joululahjaksi
  • Osuusmaksu laskutetaan 12/2020 s-postilaskulla
  • Kimpan alkamisen jälkeen kimppakokous jossa valitaan mm. kimpanvetäjä, tiedotuskanavat ja perustettavan kimpan nimi. 
  • Pascal maksetaan mukaan kaikkiin tärkeisiin ikäluokkalähtöihin
  • Varsaan voi tulla tutustumaan Veikassa tai kysellä Kaisalta lisätietoja.

Parallel Universe ”Pascal” (Univers de Pan – Rubik’s Cube)
Pascal syntyi Ranskassa Normandiassa Maaliskuun alussa 2020 eli kyseessä on todella aikainen varsa, joka on elänyt elämänsä ensimmäisen kesän Ranskassa.  Orivarsa muutti emänsä kanssa Veikan kartanoon lokakuun alussa. Matka Ranskasta Suomeen sujui hyvin, Ruotsista matkakaveriksi sattui vielä uusi Kriterium-voittaja Sahrara Jaeburn. Pascal on kaunis  ja kiltti varsa sekä myös rakenteellisesti erinomainen! Pascalin isä on Ranskalainen ”Musta hurmuri” Univers de Pan, joka oli yksi Euroopan parhaista kilpahevosista voittaen mm. v. 2014 Finlandia-ajon, Oslo GP:n ja useita muita Euroopan suurlähtöjä.  Urallaan Univers de Pan tienasi vajaat 1 600 000 €. Siitosura alkoi v. 2015 ja oriilla on tänä päivänä n. 300 nuorta jälkeläistä, pääosin Ranskassa. Radoilla olleet jälkeläiset ovat tiennanneet yhteensä n. 1.3 M€ Ranskan tilastojen mukaan. Emä, 75-voittaja Rubik’s Cube, on  Rubium emälinjaa, josta mm. kansainvälinen ravitähtemme Atupem. Parallel Universe on Rubik’s Cuben kolmas varsa. Varsoista uran on jo aloittanut lupaacasti 3v Rudebox (16,9 ake), toinen varsa Papa don’t Preach 2v,  valmistautuu koelähtöön Christa Packalenin tallista.

Tervetuloa mukaan erittäin mielenkiintoiseen varsaan! 

 

 

 

KYSY LISÄÄ:

Valmentaja:
Kaisa Tupamäki-Kukkamo
kaisa@stallblombacke.com
040 747 6098

 

 


Hevonen

Meille jokainen luonamme asuva hevonen on paitsi kartanomme arvokas perheenjäsen, myös huippu-urheilija. Tarjoammekin jokaiselle hevosellemme huippu-urheilijan ansaitseman kohtelun monipuolisesta harjoittelusta ja tarkoin valikoidusta ruokavaliosta aina erilaisiin wellness-hoitoihin saakka.

Valitessamme kimppahevosta lähtökohtana ovat osakkaiden asettamat tavoitteet. Jokaisesta hevosesta ei tule ravikuningasta – eikä tarvitsekaan. Meille on tärkeintä, että jokaisella kimppahevosellamme on realistiset edellytykset saavuttaa osakkaiden sille asettama päämäärä. Tämän tukemiseksi käytämme kimppahevosten valinnassa ammattilaisten apua.

Mikäli sinulla on tiedossasi hevonen, joka voisi soveltua hevoskimppaan, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää!

Unelma

Jokainen hevosenomistaja unelmoi menestyksestä ravikilpailuissa. Meidän tavoitteenamme on tehdä unelmistasi totta. Asetamme yhdessä osakkaiden kanssa kaikille kimppahevosille selkeän tavoitteen, jonka saavuttamiseksi työskentelemme määrätietoisesti. Tavoitteena voi olla vaikka voitto suuressa ikäluokkasarjassa, osallistuminen St. Michel -viikonlopun päälähtöön tai jopa ravikuninkuus.

Elämys

Kimppahevosen kanssa eläminen on ennen kaikkea hieno harrastus ja upea elämys. Tarjoamme hevoskimppojen osakkaille elämyksiä paitsi ravikilpailuissa, myös paikan päällä Veikan kartanossa. Voit myös seurata kimppahevosesi valmennusta ja tallielämää etäseurantapalvelumme avulla – ajasta ja paikasta riippumatta. Kesäisin järjestämme kaikille hevosenomistajillemme upeat puutarhajuhlat. Tarjoamme Veikan kartanon kokous- ja juhlapalveluita erikoishintaan hevoskimpan jäsenille.