Hevoskimpat

Sinustako hevosenomistaja?

Hevoskimppa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi ikimuistoista hevoselämystä. Kimppaan liittyminen ei edellytä aiempaa tietämystä hevosista tai raviurheilusta – riittää, että olet innostunut kokemaan uutta, nautit yhteisöllisyydestä ja kaipaat elämääsi uusia virikkeitä

Kimpoissamme hevosten valmennusta ja kuulumisia voi seurata FB sivuilta. Lisäksi osakkaille on luvassa paljon yhteistä tekemistä mm. kesäiset puutarhajuhlat. Olette myös aina tervetulleita tallille katsomaan hevosta!

Osakkuus Stall Blombacken hevoskimpasta sopii erinomaisesti myös perheille, kaveri- ja työporukoille tai persoonalliseksi lahjaksi.

Meneillään olevat kimpat

MAS Joy – Hevoskimppa Farmarin Iloiset


In The Shadows – Uusi kimppa alkaa 1.1.2024

150 € 1/50 osuus
15 € / kk / osuus – hoitomaksu (vuonna 2024)

Ilmoittaudu mukaan tai hanki osuus lahjaksi! info@stallblombacke.com

In The Shadows ”Ilpo” – orivarsa s. 7.5.2023
Suku: isä: Il Villaggio, emä: Rubik’s Cube

Pohjois-Amerikassa 2-vuotiaana huipulla ollut Il Villaggio (Yankee Glide) on isänä, mm. Suur-Hollola voittaja MAS Champille sekä tänä vuonna Seinäjoki Racessa ja Finlandia-ajossa kilpailleelle Shackhills Twisterille. Emä Rubik’s Cube oli aikoinaan 75-voittaja ja sen sisko Rudy Rose on jättänyt Atupemin. Ilpo on Rubik’s Cuben 6. varsa. Emän jälkeläisistä Rudebox kilpaili äskettäin päättyneellä urallaan 25 kertaa, voittaen kolmesti ja ollen peräti 22 kertaa rahasijoilla. Syksyllä kilpauran on aloittanut lupaavasti 3-vuotiasta Parallel Universea joka treenaa Tapio Mäki-Tulokkaan huipputallissa. Ilpon suku on siis erittäin mielenkiintoinen ja antaa hyvät odotukset raviuralle.

  • Varsa asuu ja opetetaan ajolle v. 2024 aikana Stall Blombackessa Mikkelissä.
  • Kimppa valitsee valmentajan v. 2024 lopussa ja laatii vuosibudjetin, jonka mukaan määräytyy kk-maksu (n. 30 € / osuus)
  • Kimpalle laaditaan kirjalliset säännöt ja valitaan kimpanvetäjä/johtoryhmä, joka vastaa tiedottamisesta ja kimpan tapaamisista yms.

Kuva-albumi täällä

Kysy lisää:

Valmentaja:
Kaisa Tupamäki-Kukkamo
kaisa@stallblombacke.com
040 747 6098