SEVEN AND SEVEN 10,0A

Chapter Seven – Ally Oop – Kadabra

Chapter Seven teki mahdottomasta mahdollista ja syrjäytti Muscle Hillin valtaistuimelta Amerikan orimarkkinoilla. Tulevaisuudessa Chapter Sevenin ainoa todellinen haastaja lienee sen oma poika Walner. Lisäksi Ruotsissa Chapter Sevenin pojan Fourth Dimensionin 2-vuotiaat ovat olleet vakuuttavia. Ei ihme, että Chapter Sevenin pojat ovat nyt todella kysyttyjä! Suomessa toistaiseksi ainoa Chapter Sevenin poika siitoksessa on ollut SEVEN AND SEVEN.

2014 syntynyt SEVEN AND SEVEN oli 2- vuotiaana Kanadan paras ikäluokassaan. Ori voitti mm. maan arvostetuimman 2-vuotislähdön William Wellwood Memorialin. Seven and Sevenin emänisä on Kadabra, joka on yksi ehdottomista huippuoreista. Tämä tekee Seven and Sevenistä hyväsukuisen ja samalla myös erisukuisen. Ori sopiikin suvultaan lähes kaikille tammoille. Seven and Seven on hieno ori tavoiltaan – kaikkeen toimintaan sopiva ihmisen kaveri ja palvelija.

Oriin ensimmäinen ikäluokka syntyi vuonna 2021 ja viime kaudella ori astui ensimmäistä kauttaan MAS Breeding oriina Mikkelissä, saaden heti vajaa 50 tammaa.

Nyt on aika hankkia Chapter Sevenin verta tulevalle varsallesi!

Maksut vuonna 2023 (sis alv.) 
300 € + 1600 € + siittolakulut

HUOM! MAS BREEDING 10v kunniaksi vanhoille asiakkaille – 10 % varsamaksusta. Ilmoita varauksen yhteydessä tammasi nimi, jolla olet käyttänyt MAS Breeding oriita, niin alennus kirjautuu automaattisesti.

Tee orivaraus