NAD AL SHEBA (IT) 12.1A

Windsong’s Legacy – Divina Dei – Diamond Way

Italian uusi ykkösori NAD AL SHEBA puhuttaa koko Euroopan jalostusmarkkinoita. Windsong’s Legacyn poikaa kysytään nyt kaikkialle. Ruotsiin ori hyväksyttiin poikkeusmenettelyllä ensi vuodeksi ja suurin osa pakasteannoksista menee sinne. Saimme kuitenkin Suomeen paikan 15 tammalle vuodelle 2023. Oriin kysynnästä kertoo se, että näistä jo 5 paikkaa on varattu Joulukuussa 2022!

Viime vuonna ori hallitsi mielin määrin Italian 2- ja 3-v ikäluokkia ja tänä vuonna vauhti senkuin kiihtyi. Dimitri Ferm vei Italian Derbyn vakuuttavalla esityksellä. 3-vuotiaat Nad Al Sheban jälkeläiset (yht 45 startannutta) ovat tienanneet tänä vuonna yli 850 000 €. Huomionarvoista on se, että tilaston kakkosen, Varennen jälkeläisiä on ollut radoilla lähes tuplamäärä! Kolmosena tulee Maharajah 47 startanneella jälkeläisellä, mutta voittosumma jää lähes puoleen Nad Al Sheban jälkeläisiin verrattuna.

Ei ihme, että kiinnostus 3-vuotiaana ME-tehneeseen Nad Al Shebaan on suorastaan räjähtänyt pitkin Eurooppaa. Aikaisin kuolleen Windsong’s Legacyn jälkeläisistä Amerikkaa hallitsee Chapter Seven ja sen poika Walner. Euroopassa Nad Al Sheba on ainoa varteenotettava Windsong’s Legacyn jälkeläinen siitoksessa.

Todellinen superori nyt rajoitetusti saatavilla pakastesiemennyksellä Oriasema Stall Blombackessa Mikkelissä

Hinnat 2023:

Varausmaksu 800 € sis alv, varsamaksu 7000 € + alv 24 % + siittolakulut

Tee orivaraus