JONTTE BOY 11,1A

Love You – South Hanover – Andover Hall

JONTTE BOYn ensimmäinen, 3-vuotiaaksi varttunut ikäluokka, tuli radoille vauhdilla! Yhteensä 28 varsaa on aloittanut kilpauran eli puolet 57 varsan ikäluokasta. Myös ikäluokkalähdöissä Jontten jälkeläiset olivat hyvin esillä ja 5 varsaa on jo alittanut 1.15 rajan täydellä matkalla. Rahatilastossa kärjessä jo 2-vuotiaana loistanut Phantom Opera (44 450 €). Jonten varsat miellyttävät valmentajia niin radalla kuin kotona, eikä ihme että Jontte Boy on ollut yksi Suomen johtavista siitosoreista heti jalostusuransa alusta asti.

Jontte Boyn isä on ranskalais-amerikkalainen hybridihuippu Love You, ori joka on sekä isänä että emänisänä ja isänisänä osoittanut olevansa maailman ehdotonta kärkeä! Jontte Boyn emä on sataprosenttinen jenkkitamma South Hanover, joten Jontten sukupuusta löytyy ranskalaista verta vielä 21,7 % ja ori on täydellinen esimerkki uuden lämminverijalostuksen suunnasta.

Jontte Boy oli 3-vuotiaana ikäluokkansa ehdoton huippu Euroopassa. Ori hallitsi niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Italiassakin. Kokemukset hevosjalostuksessa osoittavat, että varhainen lahjakkuus ja nuorena saavutettu menestys periytyvät jälkeläisille parhaiten! Lisäksi Jontte saa tammat hyvin tiineiksi ja sen sperma kestää erinomaisesti siirtoja. Varaa tammallesi suomalainen huippuori JONTTE BOY!

Maksut vuonna 2023 (sis alv.)
300 € + 1800 € + siittolakulut

HUOM! MAS BREEDING 10v kunniaksi vanhoille asiakkaille – 10 % varsamaksusta. Ilmoita varauksen yhteydessä tammasi nimi, jolla olet käyttänyt MAS Breeding oriita, niin alennus kirjautuu automaattisesti.

Tee orivaraus

Osta osuus Jontte Boyn varsasta ”Join Me” itselle tai lahjaksi! https://stallblombacke.com/palvelut/hevoskimpat/