JONTTE BOY 11,1A

JONTTE BOYn ensimmäinen ikäluokka aloitti vauhdilla viime vuonna. Toistakymmentä 2-vuotiasta ”pikku-Jonttea”  suoritti koelähtönsä hyvällä tyylillä. Kilpailustarttiin ehtineistä Phantom Opera ja MAS Grande olivat kärkikolmikossa ikäluokkansa suurimmissa kilpailuissa vuonna 2021. Tänä vuonna tahti on vain kiihtynyt ja mm. MAS Gold Rush meni Vermossa 17-ajan voittaessaan uran toisen starttinsa. Jonten varsat miellyttävät niin radalla kuin kotona, eikä ihme että Jontte on ollut yksi Suomen johtavista siitosoreista heti jalostusuransa alusta asti.

Jontte Boyn isä on ranskalais-amerikkalainen hybridihuippu Love You – ori, joka on sekä isänä että emänisänä ja isänisänä osoittanut olevansa maailman ehdotonta kärkeä! Jontte Boyn emä on sataprosenttinen jenkkitamma South Hanover, joten Jonten sukupuusta löytyy ranskalaista verta vielä 21,7 % ja ori on täydellinen esimerkki uuden lämminverijalostuksen suunnasta.

Jontte Boy oli 3-vuotiaana ikäluokkansa ehdoton huippu Euroopassa. Ori hallitsi niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Italiassakin. Kokemukset hevosjalostuksessa osoittavat, että varhainen lahjakkuus ja nuorena saavutettu menestys periytyvät jälkeläisille parhaiten! Jontte saa tammat hyvin tiineiksi ja sen sperma kestää erinomaisesti siirtoja. Varaa tammallesi suomalainen huippuori JONTTE BOY!

Varausmaksu 250 €, varsamaksu 1800 €.

Orivarauksen voit tehdä täältä.