JONTTE BOY 11,1A

Love You – South Hanover – Andover Hall

JONTTE BOYn ensimmäinen ikäluokka lunasti heti kovat odotukset! Ori voitti arvostetun 4-vuotiaiden isäoritilaston vuonna 2023. Kova saavutus kotimaiselta oriilta pakasteoriiden puristuksessa! Huippuna Marier Milin Villinmiehen tammakilvan 1. sekä Laxvikens Amiralin Derbyn 4. sija. Myös muissa ikäluokissa Jontten jälkeläiset olivat hyvin esillä, mm. Insorto 3. 3v Kymenlaaksoajossa. Jontten varsat miellyttävät valmentajia niin radalla kuin kotona, eikä ihme että Jontte Boy on ollut yksi Suomen johtavista siitosoreista heti jalostusuransa alusta asti. Nyt jälkeläisnäytöt nostavat oriin arvostusta entisestään!

Jontte Boyn isä on ranskalais-amerikkalainen hybridihuippu Love You, ori joka on sekä isänä että emänisänä ja isänisänä osoittanut olevansa maailman ehdotonta kärkeä! Jontte Boyn emä on sataprosenttinen jenkkitamma South Hanover, joten Jontten sukupuusta löytyy ranskalaista verta vielä 21,7 % ja ori on täydellinen esimerkki uuden lämminverijalostuksen suunnasta.

Jontte Boy oli 3-vuotiaana ikäluokkansa ehdoton huippu Euroopassa. Ori hallitsi niin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa kuin Italiassakin. Kokemukset hevosjalostuksessa osoittavat, että varhainen lahjakkuus ja nuorena saavutettu menestys periytyvät jälkeläisille parhaiten! Lisäksi Jontte saa tammat hyvin tiineiksi ja sen sperma kestää erinomaisesti siirtoja. Varaa tammallesi suomalainen huippuori JONTTE BOY!

Maksut vuonna 2024 (sis alv.)
300 € + 1800 € + siittolakulut

Tee orivaraus