HANSLANKARI 23,4A

R.T. Sankari – Sikon Lento – Sikko

ERISUKUINEN valiojuoksija HANSLANKARI päätti kilpauransa vuonna 2021 kilpailuoikeuden tullessa päätökseen. Ori teki pitkän uran ollen jo vuonna 2010 Kriterium kolmonen.

Jalostusoriiksi HANSLANKARI kantakirjattiin vuonna 2016.

HANSLANKARI tarjoaa jalostukseen erisukuisuutta, hienoa luonnetta, kovaa kilpailupäätä sekä erityispiirteenä harvinaista metallihohto väriä. Sen jälkeläisistä toistaiseksi raviuran on aloittanut 5-vuotias LORVIKATARI, joka on voittanut 7 startistaan kaksi.

HANSLANKARIN isä on R.T.Sankari ja isänisä Tähtipöly. Sen emä Sikon Lento oli mm. Villimiehen tammakilvan kolmas ja sen kolmesta jälkeläisestä kaksi on valiojuoksijaa; Hanslankari ja Vippaskonsti.

Emänemä Vieteli oli kaksi kertaa mukana Kuningatarkilpailuissa, voittaen avausmatkan Kouvolassa 1990. Vietelin uran voittoprosentti oli yli 30! Vieteli on jättänyt Sikon Lennon lisäksi mm. Vietelin Tähden, josta valiojuoksijoita Aatteli, Ruopas, Tuuren Lento, Tähti-Aura ja Vietteli.

HANSLANKARI on todellinen herrasmies ja luonteeltaan äärimmäisen nöyrä. Se toimii monipuolisesti kärryjen edessä, rekiajossa ja ratsastuksessa.

Useita kertoja HANSLANKARI on tarjonnut ihmisille unohtumattoman ensikosketuksen hevoseen.

HANSLANKARI tiineyttää tammat erinomaisesti ja se on saatavilla myös siirtoina.

Maksut vuonna 2024 (sis alv):
300 € + 750 € + siittolakulut

Tee orivaraus