DON WILLIAMS 12,9pi

Opus Viervil – Miss Williams – Sancho Panca

SE ori Don Williams (Opus Viervil – Miss Willams, 12,9pi, € 296 283) aloitti viime vuonna siitoksessa kesken kauden. Tammanomistajat ottivat oriin hienonsti vastaan ja ori astui lopulta 52 tammaa, kolmanneksi eniten koko Suomessa. Ori on myös 2024 käytettävissä erittäin edullisella hinnalla (300 € + 1000 € ei alv).  

Kuten potentiaalisen periyttäjän kuuluukin, Don Williams oli lahjakas jo 2-vuotiaana ja voitti tuolloin molemmat starttinsa. Ranskassa voittoja tuli jatkossa mm. Vincennesissä, kunnes loukkaantumiset pitivät hevosen pari vuotta pois kilparadoilta. Tämä mahdollisti hevosen hankkimisen Suomeen. Suomessa terveys saatiin riittäväksi, jolloin lahjakas ori otti useamman voittosarjan Markku Niemisen valmennuksesta tehden Suomen ennätyksiä ja ottaen suuria voittoja. Kaikki Don Williamsia ajaneet kiittelivätkin Don Williamsin lahjoja ja juoksupäätä, mutta myös nopeutta.

Don Williamsin emä on jo jättänyt viisi luokkahevosta. Parhaana, nyt siitoskäytössä oleva Carat Williams, yli 1,200,000 € voittosummineen! Kuitenkin nuorimmat varsat ovat vasta tulossa kilpailuikään!

Don Williams omaa siitosoriin onnistumiseen tarvittavat ominaisuudet: Se oli varhaiskypsä, lahjakas, kestävä ja nopea. Se on hieno rakenteeltaan ja silmälle ilo katsella. Lisäksi oriilla on erinomainen ranskalainen emä ja suku, joka sopii hyvin suomalaisille tammoille.

Maksut vuonna 2024
Varausmaksu 300 € (sis alv) + Varsamaksu 1000 € (ei alv)
+ siittolakulut

Tee orivaraus