Villit tammat blogi – Sanni & Diana Nuoret-lähdössä Mikkelissä 11.9

Hei kaikki!

Jälleen on kulunut pari viikkoa blogipostauksesta, joten on aika päivittää Villien tammojen Sannin ja Dianan kuulumisia. Ja nyt tosiaan onkin päivitettävää, sillä tammojen treenit ovat sujuneet niin hyvin, että Kaisa ilmoitti molemmat tulevaksi sunnuntaiksi Mikkelin raveihin ”Nuoret radalle”-lähtöön! Lähtölista löytyy täältä, kuten opetuslähdössäkin Kaisa ohjastaa Sannia ja ”Salamakypärä” Toni Ripatti Dianaa. Vaikka tammoilla on numerolappu aisassa, niin kyseessä ei vielä ole varsinainen kilvanajo, vaan molemmille tavoitellaan pääasiassa ehjää juoksua ja kilpailuoikeuden lunastamista, joka aukenee 1.50 ajan alittavalla keski km-vauhdilla. Nuoret lähtö ajetaan ennen varsinaisia raveja klo 16.50. Mielenkiintoiset sunnuntairavit alkavat ponilähdöillä jo klo 14:30 ja varsinaisilla lähdöillä klo 17.30. Illan jo pimetessä ajetaan viimeinen lähtö klo 20.30, jossa muuten kilpailee Veikan kartanon kesäkimpan Podium. Lisäksi kartanon tallin asukkaista starttaavat Toto 4 kohteissa Seppo Raution valmennettavat Deepa Duo ja Fill My Dreams, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä paikan päälle raveihin ja tuoda kavereitakin mukaan! Luonnollisesti tallialueella voi pistäytyä rupattelemassa ja katsomassa tammoja lähempää. Ilmoittelen vielä myöhemmin yhteisestä tapaamispaikasta.

Ja kun vauhtiin on päästy niin pian jo koittaakin vuoden kokokohta 5v SH-tammoille eli Lappeenrannan Villinmiehen tammakilpailu. Villinmiehen tammakilpa on myös päätähtäin kimppamme tammoille ja kaiken onnistuessa sekä Sanni että Diana kilpailevat v. 2018 tässä klassikkokilpailun finaalissa ja tavoittelevat 25 000 € ykköspalkintoa. Tänä vuonna tammakilvan karsinnat ajetaan tiistaina 13.9 ja finaali lauantaina 24.9, Toto76-ravien yhteydessä.  Tuolloin Villit tammat kimpan osakkaille järjestetään hieno mahdollisuus tulla seuraamaan raveja aitiopaikalta ravintolasta. Varaamme pöytäpaikkoja niin paljon kun porukkaa on tulossa ja kustannamme myös osakkaiden lipun sekä mahdollistamme tarjoushintaan buffet ruokailun. Lisäksi raveissa ajetaan Stall Blombacke lähtö, jolloin kaikille halukkaille tarjoutuu mahdollisuus tulla loimittamaan 76-voittajaa!

Ilmoittaisitteko minulle Villinmiehen tammakilpaan tulostanne torstaihin 8.9. mennessä, jotta tiedämme kuinka monta pöytää ravintolakatsomosta tulee varata. Ja ilmoittautumiset siis osoitteeseen mari.lahtinen@pp2.inet.fi

Raveissa tavataan!

Terveisin,

Marita