Villit tammat blogi – Kimpan talvipäivä ja tammojen kuulumisia

Hei kaikki!

Viime postauksestani on kulunut jo jonkin verran aikaa, mutta nyt pääsen jälleen kertomaan Sannin ja Dianan kuulumisia.

Viime sunnuntaina, eli 19.2., vietettiin Veikassa Hevosenomistajien talvipäivää ja ohjelmaan kuului Sannin ja Dianan treeniajon seuraamista sekä mukavaa yhdessäoloa mehun ja grillimakkaran voimin. Sää ei aivan suosinut tapahtumaa, sillä räntäsadetta piisasi, mutta silti Veikkaan oli kokoontunut kolmisenkymmentä eri kimppojen jäsentä.

Sanni ja Diana

Sanni ja Diana

Reipas Tähti, Sanni ja Diana

Reipas Tähti, Sanni ja Diana

Sannin ja Dianan seurassa Saarijärven jäälle auratulla radalla ravasi Reipas Tähti ja koko kolmikko askelsi reippaasti ja hyvällä tyylillä. Diana tosin rikkoi pari kertaa laukalle ja taisi siltä irrota putsikin jalasta, mutta tamma selvitti laukat nopeasti ja palasi raville. Kaisan mukaan tammat ravasivat nopeimmillaan pätkän 1.44-vauhtia, mikä on aivan riittävää treenivauhtia nuorille hevosille.

Talven aikana tammat ovat päässeet treenaamaan suunnitellusti ja ne ovat varmasti kehittyneet ja vahvistuneet viime kaudesta. Ne ovat saaneet myös ravikilpailusääntöjen vaatiman influenssarokotuksensa, joten kilpailukauden suhteen kaikki on oikein hyvin. Diana alkaa olla valmis juoksemaan kilpaa jo näin hokkikeleillä ja aloittaa kauden todennäköisesti maaliskuun aikana Nuoret Radalle lähdöstä. Sen sijaan Sannin osalta odotellaan kesäkelejä ja kengityksen keventämistä.

Seuraavassa blogissa sitten tarkemmin kilpailusuunnitelmista mielenkiintoisen 4-vuotiskauden osalta. Iloista lopputalvea toivottaen,

Marita