Villit tammat blogi – Harjoitusraveihin 7.6

Tervehdys kimppalaiset!

Pari viikkoa on kulunut nopeasti kauniin kesäisistä säistä nauttiessa ja nyt on jälleen uuden blogitekstin aika.

Uutta asiaa on taas mahtunut Sannin ja Dianan elämäänkin, sillä niiden kanssa on kokeiltu treenaamista siten, että Sanni on ollut normaalisti valjastettuna kärryjen eteen, ja Diana on hölkännyt ns. perähevosena. Perähevosella on yleensä varusteena pelkkä riimu ja sen naru, jota kärryhevosen kuski pitää kädessään ajohevosen ohjan lisäksi. Tällä harjoituksella haluttiin vähän vaihtelua arkeen ja samalla opettaa hevosia uusille asioille. Hienosti nämä tammat toimivat kaikin puolin ja ovat aina valmiina kaikkeen uuteen! Tässä videonpätkä lenkille lähdöstä

Muutakin edistymistä Sannin ja Dianan treeneissä on tapahtunut. Tavallisten treenien lisäksi niiden kanssa on kertaalleen lisää käyty treenaamassa Mikkelin raviradalla ja nyt toisella kertaa varsojen ravi oli terävämpää ja vauhtiakin löytyi. Näin saatiin vahvistus sille, että tällä viikolla tammojen kanssa on tarkoitus osallistua harjoitusraveihin Mikkelin raviradalla.

Harjoitusravit pidetään tiistaina 7.6. ja ne alkavat klo 17.30. Harkkareissa lähdöt ajetaan siinä järjestyksessä, että hitain 2.00 min sarja, jossa tammat juoksevat, ajetaan ensin ja sitten seuraavaksi hitain jne. Sanni ja Diana on tarkoitus lämmittää n. 40 minuuttia ennen starttia, joten kannattaa saapua jo ennen klo 17 raviradalle, jos haluaa nähdä myös tammojen lämmitykset.

Pienen varauksen jätän tähän harjoitusraviasiaan, sillä harkkareiden tapahtuminen on kiinni siitä, kuinka paljon niihin ilmoitetaan hevosia. Ilmoittautumiset harkkareihin tehdään tiistaiaamuna klo 10 mennessä, jonka jälkeen lähtölistat muodostetaan. Kannattaa siis tarkistaa tiistaina puolen päivän jälkeen www.mikkelinravirata.fi, joko harkkareiden lähtölista on julkaistu ja tammat varmasti listalla mukana.

Tervetuloa harjoitusraveihin katsomaan Sannin ja Dianan juoksua!

-Marita