Vieraskirja

Stall Blombacken toiminta perustuu hevosen hyvinvointiin, ystävälliseen palveluun ja iloiseen mieleen. Nämä arvot ovat meille jokaiselle tärkeitä ja siksi on kunnia-asia saada työskennellä juuri sinun tai hevosesi kanssa. Haluaisimme nyt kuulla kuinka olemme onnistuneet työssämme. Kirjoita omin sanoin alla olevaan kenttään kokemuksesi ja muistosi Veikan kartanomiljööstä ja saamastasi palvelusta. Lämmin kiitos ja tervetuloa uudestaan!

 1. ACA Systems Oy:n hallitus kokoontui Stall Blombackessa ensimmäisen kerran 22.4.2016 . Kokemus oli sen verran mainio, että päätimme tulla myöhemmin uudelleen! Ystävällinen ja osaava henkilökunta hoiti palvelun miellyttävästi ja lounaaksi saimme erittäin maittavia angus pihvejä. Kannattaa käydä!

 2. SH ori Etupassi vietti reilun kuukauden viime vuoden lopussa Veikan kartanolla kuntousutustreenissä. Passin etujalkojen jänteet olivat rasittuneet ja niitä hoidettiin GameReady kylmäyksellä. Peruskunto pidettiin yllä hölkkäajolla ja kerran viikossa ori pääsi nauttimaan IR-saunaan. Etupassi-Tallin osakkaat kävivät marraskuun lopulla vierailulla Veikan kartanolla ja näkivät, kuinka hyvää huolta Passista pidettiin. Lämpimästi suositellaan Veikan kartanoa ravihevosten kuntoutukseen/treenaukseen, ammattitaitoisten ja miellyttävien ihmisten parissa.
  Hoidon jälkeen Etupassin jalat ultrattiin terveiksi ja terveenä ovat pysyneet.

 3. Irma Tuuminen says:

  Ranch Morrison oli pitkän kilpailujakson jälkeen keräämässä voimia parin kuukauden ajan Stall Blombackessa. Ruuna sai ohjelmaan kuuluvia hoitoja, vaikkei sillä varsinaisesti mitään eritysvaivaa ollutkaan. Ennenkaikkea ruuna sai lepoa ja mielenvirkistystä Veikan kartanon mailla ammattitaitoisessa hoidossa. Oli erittäin mielenkiintoista seurata ruunan päivittäistä menoa Protreenari – ohjelman kautta, siitä hevosen omistajat, (koko kimppa) saavat hyvin kokonaisvaltaisen näkemyksen ruunan treeniohjelmasta ja sille tehdyistä toimenpiteistä. Käynti paikan päällä vakuutti, kuinka hieno konsepti Kaisalla ja Vesalla on, toivottavasti mahdollisimman moni hevosen omistaja löytäisi tämän mahdollisuuden laittaa hevosensa tauon ajaksi paikkaan, jossa hevosta hoidetaan yksilöllisesti nykyaikaisin menetelmin. Kaikesta näkee, että työtä tehdään suurella sydämellä.

 4. Kesälomareissulla viime viikolla vietettiin, tyttäreni Elinan kanssa, pari päivää Veikan kartanolla. Oltiin etukäteen varattu rivitalohuoneisto kahdeksi yöksi. Meitä odotti lämmitetty rantasauna ja iloinen isäntäperhe, kun ke iltana saavuttiin Veikkaan. Tervehdittiin kaikki hevoset, erityisesti Sanni ja Diana, ennen kuin sukelsimme Saarijärven lämpöiseen veteen. Ollaan molemmat Veikan kartanon Villit Tammat-kimpassa. Torstaina, ennen Mikkelin raveja, saatiin ”auttaa” tallitöissä ja seurata Sannin ja Dianan arkea. Nautittiin suunnattomasti kartanon upeista maisemista, missä hevoset laidunsivat ikkunamme alla ja pe ennen lähtöämme, sai Elina vielä ajaa Dianalla, mikä oli tytölle ikimuistoinen kokemus.
  Erinomainen paikka levähtää vaikka ravikilpailureissulla. Suurkiitos Kaisalle, Vesalle ja valloittavalle Vienolle!

 5. Arto Taskinen says:

  Vietimme 70-luvulla poikkeuksellisen helteisessä säässä syntymäpäivääni ensirakkauteni, nykyisen vaimoni kanssa soudellen Saarijärvellä. Koska päivä oli lämmin, lojuimme veneen pohjalla aurinkoa ottaen ja pieni tuulenvire kuljetti venettä. Ajauduimme melkein Veikan rantaan. Kartano kylpi syysauringossa, ruskasta punertavan puutarhan keskellä. Tokaisin, että tuolla vietetään joskus syntymäpäiviäni. Sinikka kuittasi, että on vilkas mielikuvitus.
  Tuo tapahtuma tuli mieleeni, kun vierailimme Veikan kartanossa menneen kesän heinäkuussa, Stall Blombacken avoimien ovien päivänä.
  Kartanoa isännöivät energinen yrittäjäpariskunta Kaisa Tupamäki-Kukkamo ja Vesa Kukkamo. Isäntä esitteli meille kartanon toimintaa ja mainitsi, että Veikasta voi vuokrata tiloja juhlia varten. Mieleeni muistui heti tuo neljän vuosikymmenen takainen tapaus Saarijärvellä. Alustavasti tiedustelin, olisiko lauantai 17.9. vielä vapaana ja olihan se. Vaihdoimme yhteystietoja. Asia unohtui, kunnes Vesa Kukkamo soitti elokuun loppupuolella ja kysyi, mites on. No, olin jo perheelleni sanonut, ettei pidettäisi juhlia. Mutta kun kauniina syyspäivänä ajelin töistä kotiin päin, ajattelin: no hitto miks ei – unelmat on tehty toteutettavaksi.
  Suurkiitokset isäntäväelle, juhlat menivät hienosti. Suosittelen kaikille Veikan kartanoa juhlapaikaksi. Siellä pidetään huolta hevosista ja ihmisistä.
  ”Taas Sinikasta nään unet kauneimmat, Hän vierelläni unelmoi, ja Sinikalle nuoruuden lauluni vieläkin soi. Nuo päivät ensirakkauden, on nyt vain muisto kaukainen, kun toteen toive käynyt on, se uni ennusti kohtalon.” (Tango Sinikalle)
  Kiittäen Arto Taskinen