Stall Blombacke ja Equimint yhteistyöhön

Vuoden alusta hevoskuntoutus ja – valmennuskeskus Stall Blombacke vahvistaa Horse Wellness palveluita aloittamalla yhteistyön Miia Hautajärven Equimintin kanssa. Yhteistyö käsittää Stall Blombacken hevosten lihaskäsittelyjä mm. hierontaa ja laserhoitoa sekä erilaisia hevoskuntoutuksen tukihoitoja. Lisäksi Equimintin palveluita tarjotaan ulkopuolisille hevosille kuukausittaisen Horse Wellness- päivän muodossa. Miia liittyy myös Stall Blombacken tiimiin ja on mukana tallin arjessa viikoittain.

Miia liittyi Stall Blombacken tiimiin 2.1.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Toimintamme lähtökohta on edistää hevosten terveyttä ja hyvinvointia, jolloin myös kilpaileminen ilman jatkuvia lääkityksiä on mahdollista. Miian tulo mukaan tiimiimme on erinomainen asia hevostemme kannalta. Pystymme jatkossa tarjoamaan vesikävelytyksen, infrapunahoidon ja GameReady kompression lisäksi yhä laajempia kuntoutushoitoja sekä säännöllistä relaksoivaa ja palauttavaa lihaskäsittelyä kilpaileville hevosille. Meille on myös tärkeää että Miia on erinomainen asiakaspalvelija, esimerkiksi hevosenomistajat saavat tarkan lihasraportin joka tallennetaan Protreenari etäseurantapalveluun”

Kaisa Tupamäki-Kukkamo / Stall Blombacke

Yhteistyö Stall Blombacken kanssa luo hienon mahdollisuuden tarjota yhdessä hevosille monipuolisia kuntoutuspalveluita Veikan kartanon loistavissa olosuhteissa. Itse tuon tiimiin oman osaamiseni ja kokemukseni lihashuoltopuolelta, lisänä laserterapia Theralux Touch- laitteilla. Uskon että yhdessä voimme hoitaa ja kuntouttaa hevosia aiempaa kokonaisvaltaisemmin.

Miia Hautajärvi / Hevoshieronta Equimint

KUNTOUTUS / VALMENNUSPAIKKOJA NYT SAATAVILLA, KYSY LISÄÄ

Kaisa Tupamäki-Kukkamo, 040 747 6098

info@stallblombacke.com