Ranch Morrison latailee akkuja Veikan kartanossa

6-v ruuna Ranch Morrison saapui helmikuun alussa Stall Blombacken talliin Veikan kartanoon. Hevonen kilpaili hyvällä tasolla Harri Koivusen tallista 27 kertaa viime ja tämän vuoden aikana. Yhteensä ruunalla on startteja 58, joista 8 voittoa ja peräti 30 totosijaa.

Ranch Morrison

Ranch Morrison

Omistajatalli Booster Stablen edustaja Irma Tuuminen kertoo, että he halusivat antaa hevoselle kilpailukauden jälkeen palauttavan jakson, jossa pääpaino on pitkissä metsälenkeissä ja yksilöllisessä hoidossa. Hölkkälenkkien lisäksi hevonen saa viikoittain IR-lämpöhoitoa sekä höyry- ja kylmähoitoja. Lisäksi yksilöllinen ruokintaohjelma pyrkii pitämään ruokahalun hyvänä ja lisäämään energiatasoa kohti tulevaa kilpailukautta. Etäseuranta-ohjelman avulla omistajat voivat seurata Morrin kuntoutusta päivittäin.

”Morri on sopeutunut talliimme hienosti ja tuntuu nauttivan kartanomiljöössä elämisestä ja rauhallisista hölkkälenkeistä metsäteillä. On hienoa saada Morrin kaltainen kilpahevonen talliimme latautumaan ja keräämään voimia. Meillä on mahdollisuus keskittyä hevosten hyvinvointiin yksilöllisten tarpeiden mukaan ja siksi haluammekin tehdä yhteistyötä muiden valmentajien sekä omistajien kanssa ja rohkaista heitä käyttämään palvelujamme osana kokonaisvaltaista valmennusprosessia.” kertoo Kaisa Tupamäki-Kukkamo.