Tehokkaat lämpö-, kylmä-, höyry- ja yhdistelmähoidot

Muiden huippu-urheilijoiden tapaan myös urheiluhevoset tarvitsevat jatkuvaa lihashuoltoa ja kuntoutushoitoja intensiivisen harjoittelun tueksi. Me Veikan kartanolla olemme valinneet käyttämiksemme hoidoiksi markkinoiden parhaat ja testitulosten perusteella tehokkaimmat menetelmät. Samoihin metodeihin luottavat myös maailman menestyneimpien urheiluhevosten valmentajat ja johtavat kuntotuskeskukset.

Tuoteselosteet ja hinnasto (pdf)

yhdistelmahoitokarsinaHevosen lämpöhoito

Lämpöhoitona käytämme tallioloihin kehitettyä infrapunapaneelia, joka edustaa markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa. Lämpövastukset toimivat moottoroidulla lasku- ja nostomekanismilla, minkä ansiosta lämpö saadaan kohdistettua syvälle hevosesi lihaksiin.

Infrapunalämmön vaikutuksia on tutkittu laajasti, ja sen on todistettu soveltuvan erityisesti palautumisprosessin nopeuttamiseen. Tämä perustuu lämmön aineenvaihduntaa kiihdyttävään vaikutukseen. Lämpöhoidolla saavutetaan hyviä tuloksia myös hierontaa edeltävänä tai selän aluetta rentouttavana hoitotoimenpiteenä.

Lisätietoja käyttämästämme infrapunapaneelista: www.healthforhorses.fi

laiteHevosen kylmähoito

Käyttämämme kylmähoitoteknologia pohjautuu aktiiviseen Game Ready -kylmäkompressioon. Erilaisia kylmähoitoja on vertailtu lukuisissa tutkimuksissa, ja juuri aktiivisen kylmäkompression on todettu edesauttavan vammautumisista toipumista tehokkaimmin. Siksi myös ihmispuolen huippu-urheilijat suosivat tätä menetelmää.

Erityisen hyviä tuloksia aktiivisella kylmäkompressiolla saavutetaan, kun hoito aloitetaan vamman akuuttivaiheessa. Menetelmä on laajasti käytössä sekä urheilulääkäreiden että terveyskeskusten piirissä. Game Ready perustuu kolmen K:n (kylmä, koho ja kompressio) periaatteen hyödyntämiseen.

NASA:n kehittämän kennoteknologian ja kompression avulla hoidettavalle kohdalle saadaan säädettyä juuri sopiva paine ja jäähdytys. Tämä johtaa lymfajärjestelmän tehokkaaseen aktivoitumiseen ja edesauttaa palautumista tai vammautumisesta toipumista.

Lisätietoja Game Ready -hoitomenetelmästä: www.gamereadyequine.com

Meiltä voit myös vuokrata tai hankkia Game Ready -laitteen omaksesi. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Hevosen höyryhoito

Käytämme höyryhoidoissamme vallankumouksellista Nortev Flexineb -hengitystiesumutinta, joka on hevosesi kannalta erittäin miellyttävä tapa hoitaa hengitystiesairauksia.

Nortev Flexineb tuottaa hienoa inhaloivaa sumua ja generoi pienhiukkasia, jotka pääsevät syvälle hoidettavan hevosen keuhkoihin. Laitteen avulla voidaan annostella luontaistuotteita, kuten suolaliuosta, palsamia, saliinia, eukalyptusta tai antibiootteja tulehtuneisiin keuhkoihin. Sitä voidaan myös hyödyntää keuhkojen ja ilmateiden hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden annosteluun. Antibioottien ja lääkeaineiden annostelusta huolehtivat eläinlääkärit tai -klinikat.

Lisätietoja höyryhoitolaitteestamme: www.ihonline.fi/flexineb

Hevosen yhdistelmähoito

Stall Blombacken ainutlaatuinen innovaatio on yhdistää lämpö-, kylmä- ja höyryhoito samanaikaisesti annettavaksi yhdistelmähoidoksi. Näin saadaan minimoitua ajankäyttö ja maksimoitua tehovaikutus. Yhdistelmähoitoa varten olemme kehittäneet Equine Multitreatment-box karsinan, jossa yhdityvät käyttömukavuus sekä hevoselle että hoitajalle.

Meiltä voit myös hankkia Equine Multitreatment-boxin kaikkine varusteineen. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

 

Tuoteselosteet ja hinnasto (pdf)

Lue myös:

60-päiväinen tehohoito-ohjelma

Kokonaisvaltainen Havens-ruokinta

Tehokkaat lämpö-, kylmä-, höyry- ja yhdistelmähoidot