60-päiväinen tehohoito-ohjelma

Nykypäivän urheiluhevosilta vaaditaan äärimmäisiä suorituksia. Tämä korostaa palautumisen ja tasapainoisen ravinnon merkitystä hevosesi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ylläpitämisessä.

Asiantuntijoidemme kehittämät tehohoito-ohjelmat ovat suunniteltu auttamaan kilpailuväsymyksestä kärsiviä urheiluhevosia tai nopeuttamaan urheilu- ja harrastehevosen toipumisprosesseja. Tehohoitomme keskittyvät erityisesti suorituskykyyn vaikuttaviin tekijöihin ja niissä mahdollisesti esiintyvien puutteiden, kuten suolisto- ja vatsaongelmien, lihas- ja nivelkipujen sekä hengitysongelmien korjaamiseen.

Käytämme tehohoidoissamme ainoastaan luonnon omia tehokkaita raaka-aineita, jotka ovat osoittaneet tehokkuutensa ja turvallisuutensa vuosikausien käytön ja testaamisen aikana. Tämän ansiosta hevosesi ei tarvitse hoidon jälkeistä dopingvaroaikaa, ja hoitavia lisäravinteita voidaan antaa muiden hoitojen tueksi keskeytyksettä koko 60-päiväisen hoitojakson ajan. Näin voimme taata hoidolle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aloitamme hevosesi tehohoidon puutostiloja korjaavalla intensiivikuurilla, minkä jälkeen hoitoa jatketaan ylläpitojaksolla.

Tehoaineet ja hinnasto (pdf).

.

Lue myös:

60-päiväinen tehohoito-ohjelma

Kokonaisvaltainen Havens-ruokinta

Tehokkaat lämpö-, kylmä-, höyry- ja yhdistelmähoidot

 

.