Hevosen omistajaksi?

Sinustako hevosenomistaja? Hevoskimppa tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi ikimuistoista hevoselämystä. Kimppaan liittyminen ei edellytä aiempaa tietämystä hevosista tai raviurheilusta – riittää, että olet innostunut kokemaan uutta, nautit yhteisöllisyydestä ja kaipaat elämääsi uusia virikkeitä pikkurahalla.

Kimpoissamme hevosten valmennusta ja kuulumisia pääsee seuraamaan päivittäin netistä ja osakkaille luvassa paljon yhteistä tekemistä mm. kesäiset puutarhajuhlat.

Osakkuus Stall Blombacken hevoskimpasta sopii erinomaisesti myös perheille, kaveri- ja työporukoille tai persoonalliseksi lahjaksi.

Villit Tammat

  • Kimppa-aika 1.1.2019 – 31.12.2021
  • 1/100 osuus 100 € + 25 € / kk
  • Kysy lisää: Kimpanvetäjä: Marita Lahtinen, mari.lahtinen@pp2.inet.fi

Satinkuti ”Sanni” (A.T.Eko – Milia)
5v tamma, joka kilpailee Villinmiehen tammakilpailun finaalissa! Ravikuninkaallisten siniverinen jälkeläinen, joka kehittyy vuosi vuodelta. On jo nyt ikäluokan tammaparhaimmistoa ja niinpä Sannin kanssa unelmoidaan kuningatarkilpailusta kimpan päätösvuotena 2021.

Villimiina ”Miina” (Frans – Villisisko)
2v huippusukuinen tamma, jonka emälinja hakee vertaistaan! Urheilu-uran pääpaino on varsavuosina ja tähtäimessä ikäluokkalähdöt.

 

Rudebox

  • Hevonen siirtyy perustettavan kimpan omistukseen 1.10.2018
  • 1/50 osuus 300 € + 25 € /kk 1.1.2019 alkaen
  • Kysy lisää: Kimpan vetäjä: Jouni Yliheikkilä, jouniyliheikkila@hotmail.com

RUDEBOX ”Rudi” (The Bosses Lindy – Rubik’s Cube)
Rudebox on 76-voittaja Rubik’s Cuben ensimmäinen varsa, Atupemin serkku! Rudebox on nyt 1-vuotias orivarsa, jonka opettaminen on aloitettu. Lähde mukaan tekemään uutta ikäluokkatähteä!

 

 

KYSY LISÄÄ:

Valmentaja:
Kaisa Tupamäki-Kukkamo
kaisa@stallblombacke.com
040 747 6098

 

 


Hevonen

Meille jokainen luonamme asuva hevonen on paitsi kartanomme arvokas perheenjäsen, myös huippu-urheilija. Tarjoammekin jokaiselle hevosellemme huippu-urheilijan ansaitseman kohtelun monipuolisesta harjoittelusta ja tarkoin valikoidusta ruokavaliosta aina erilaisiin wellness-hoitoihin saakka.

Valitessamme kimppahevosta lähtökohtana ovat osakkaiden asettamat tavoitteet. Jokaisesta hevosesta ei tule ravikuningasta – eikä tarvitsekaan. Meille on tärkeintä, että jokaisella kimppahevosellamme on realistiset edellytykset saavuttaa osakkaiden sille asettama päämäärä. Tämän tukemiseksi käytämme kimppahevosten valinnassa ammattilaisten apua.

Mikäli sinulla on tiedossasi hevonen, joka voisi soveltua hevoskimppaan, ota meihin yhteyttä ja kerro lisää!

Unelma

Jokainen hevosenomistaja unelmoi menestyksestä ravikilpailuissa. Meidän tavoitteenamme on tehdä unelmistasi totta. Asetamme yhdessä osakkaiden kanssa kaikille kimppahevosille selkeän tavoitteen, jonka saavuttamiseksi työskentelemme määrätietoisesti. Tavoitteena voi olla vaikka voitto suuressa ikäluokkasarjassa, osallistuminen St. Michel -viikonlopun päälähtöön tai jopa ravikuninkuus.

Elämys

Kimppahevosen kanssa eläminen on ennen kaikkea hieno harrastus ja upea elämys. Tarjoamme hevoskimppojen osakkaille elämyksiä paitsi ravikilpailuissa, myös paikan päällä Veikan kartanossa. Voit myös seurata kimppahevosesi valmennusta ja tallielämää etäseurantapalvelumme avulla – ajasta ja paikasta riippumatta. Kesäisin järjestämme kaikille hevosenomistajillemme upeat puutarhajuhlat. Tarjoamme Veikan kartanon kokous- ja juhlapalveluita erikoishintaan hevoskimpan jäsenille.