Lady Adelen raviura päättyy

Lady Adelen uran viimeiseksi startiksi jäi kotiradalla Mikkelissä 15.9 juostu 2100m autolähtö, jossa tamma sijoittui kahdeksanneksi. Allin ura alkoi vuoden 2013 Mikkelin raviliiga hevosena ja ensimmäisen startin hevonen juoksi Jani Ruotsalaisen valmennuksessa heinäkuussa 2015. Loukkaantumisten sävyttämä ura käsitti 17 starttia, joista ”Alli” voitti kaksi. Hevonen tuli Stall Blombackeen kuntoutukseen v. 2016 ja entisistä raviliigalaisista koottiin uusi kimppa Stall Allihopa joka lähti tukemaan hevosen kuntoutumista ja paluuta radoille. Alli pääsikin takaisin starttikuntoon ja ehti juosta neljä starttia kunnes loukkaantui uudestaan viimeisessä startissa.

Alli on ollut laajan omistajaporukan silmäterä ja saanut nauttia lukuisista vierailuista niin raviliigan aikaan kuin myöhemmin Veikan kartanossa. Ihmisläheinen ja kiltti hevonen onkin ollut sekä aikuisten että lasten lemmikki ja jättänyt varmasti monen elämään unohtumattoman hevoskokemuksen. Kärryjen edessä Alli muuttui kuitenkin totiseksi äkäpussiksi, joka ei ilmiselvästi nauttinut olostaan ravurina. Onkin upea asia että Stall Allihopa kimppa päätyi lahjoittamaan hevosen osaomistajalleen Aulille, joka on ollut raviliigasta lähtien Allin matkassa ja viettänyt myös viikonloppulomia Allin seurassa täällä Veikan kartanossa. Auli ja Alli viettävät jatkossa yhteistä aikaa Kuopion seudulla ja tuovat varmasti iloa toinen toisilleen.

Kiitos kaikille Allin ravielämässä mukana olleille Stall Allihopalaisille ja raviliigalaisille. Toivotamme kaikki yhdessä Allille rentouttavaa hevosenelämää Kuopiossa!

Allin elämään Veikan kartanossa voi tutustua kuvin ja starttivideoin täältä

Lady Adelen viimeinen startti 15.9 Mikkelissä

Alli ja Auli lähdössä Kuopioon