Infraheat-Horse: Hevoskuntoutukseen ja palautumiseen uutta lämpöteknologiaa Suomesta

Infraheat lämmitysjärjestelmät ovat lämmittäneet koteja ympäri maailmaa jo vuodesta 1978 lähtien. Suomalaisen Polarheat Oy:n valmistamat ja toimittamat infrapunasäteilyyn perustuvat lämpöelementit ovat erittäin helppoja asentaa sekä luotettavuudeltaan ja lämpöteholtaan omaa luokkaansa. Ehkä juuri siksi nämä Kontiomäellä valmistetut elementit ovat löytäneet tiensä niin lattioihin, kattoihin, seiniin ja moniin erikoissovelluksiin jo vuosien ajan.

Uusin sovellusalue Infraheat lämmitysjärjestelmälle löytyy Mikkelistä hevoskuntoutus Stall Blombacken tallista. Yhteistyössä hevosalan ammattilaisten kanssa suunniteltu Infraheat Horse –lämpöhoitopaneeli tuottaa kuuden elementin avulla yhteensä 2400 W teholla lämpösäteilyä kohti hevosen lihaksistoa. Laitteen etuna on mm. se, että se perustuu ns. syvälämpö infrapunasäteisiin, jotka ulottuvat lihaskudoksiin asti eli ei siis UV säteilyyn (kuten solariumit), joka on paitsi haitallista niin myös tehotonta aineenvaihdunnan kannalta. Säännöllisen IR lämpöhoidon on todettu edistävän hevosen hyvinvointia mm. seuraavasti:

  • Kuivattaa nopeasti märän hevosen esim. sadepäivän tai pesun jälkeen
  • Ennen treeniä lämmittää lihaksistoa sekä jänteitä ja ennaltaehkäisee vammautumista
  • Treenin jälkeen kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa palautumista
  • Korjaa liikkeiden lihasperäisiä ongelmia ja avaa selkäjumeja
  • Edesauttaa ihosairauksista ja ruhjeista paranemista sekä parantaa karvan laatua
  • Rentouttaa hevosta ja kohentaa mielialaa

infrainfra3

 

 

 

 

 

 

Infraheat-Horse on tallioloihin soveltuva paloturvallinen ja kosteuden kestävä laite, joka voidaan asentaa vaikka pesupaikan kattoon. Paneeli on heti käyttöönotettavissa, se tarvitsee vain 16 A pistokkeen ja halutessasi aikakytkimen. Alumiinirunko tekee paneelista erittäin kevyen (48 kg) ja helposti asennettavan, pakkauksen mukana tulee myös asennusketjut, joilla voidaan säätää paneeli haluttuun korkeuteen.

Oletko kiinnostunut hankkimaan ensimmäisestä tuotantoerästä laitteen itsellesi talliin? Entä kiinnostaako jälleenmyynti?

Ota yhteyttä:

Stall Blombacke Oy

+358 40 648 5558

vesa@stallblombacke.com