Hirnuisen hyvä joululahja: Osuus kahdesta lupaavasta ravihevosesta, liittymismaksu 75 €, kk-maksu 25€, kesto 36 kk.

Veikan kartanon historian ensimmäinen hevoskimppa ”Villit tammat” lähestyy kohti lähtölinjaa hyvissä tunnelmissa. Osuuksia on mennyt niin mukavasti, ettei jäljellä ole enää kuin parisenkymmentä osuutta. Joten jos haluat vielä pukin konttiin kaksi hirnuvaa lahjaa niin nyt on aika toimia. Osuuden voi ostaa kätevästi verkkokaupasta tai laittamalla meille viestiä.

2-vuotiaat Villit tammat Sanni (Satinkuti, i A.T. Eko, e Milia) ja Diana (R.R. Diana, i I.P. Vektori, e Tipan Tuikku) ovat saaneet olla terveinä koko peruskuntokauden ajan ja Veikan kartanon metsäteillä kilometrejä on kertynyt 30 – 40 km viikkotahtia. Molemmat tammat ravaavat hyvin ja vaikuttavat todella motivoituneilta. Kaiken huipuksi ne ovat luonnostaan erittäin ihmisrakkaita ja kilttejä.

Hevoskimppa Veikan kartanon villit tammat kokoaa yhteen 100 osakasta, jotka saavat nauttia jännittävistä ravielämyksistä 36 kk ajan. Lisäksi osakkaat voivat seurata päivittäin hevosten arkea etäseurantapalvelun avulla. Kimppalaiset voivat myös halutessaan itse harrastaa hevosten kanssa Veikan kartanossa ja matkan aikana tarjoamme upeita puitteita myös muille elämyksille, esimerkiksi hintaan sisältyy kesäiset puutarhajuhlat. Kilpailumenestystä odotetaan jo tulevana kesänä, mutta varsinainen unelma tällä yhteisöllisellä kimpalla on Lappeenrannassa ajettava Villinmiehen tammakilpailu v. 2018.

Vielä ehdit mukaan elämykselliseen harrastukseen!

Lue lisää täältä

villittammat