Hevoskartano Veikka ja Serviini yhteistyöhön

Mikkelin Vehmaskylässä, hevoskartano Veikassa toimivan Stall Blombacke Oy:n ruokapalveluista vastaa jatkossa Serviini- catering. Yhteistyö kattaa Veikan kokous- ja juhlapalveluiden catering-toiminnat. Tarjoilukokonaisuuksiin tullaan käyttämään sekä Veikan kartanon omasta puutarhasta jalostettuja tuotteita että lähialueen muiden toimijoiden raaka-aineita. Veikan kartanon isäntä Vesa Kukkamo, Serviinin keittiöpäällikkö Mikko Ranta sekä Tuula Hyvärinen Vihersuunnittelu Pihasta ovat käynnistämässä Etelä-Savon ELY Keskuksen tukemaa pilotti- ja kehityshanketta lähiruokaketjun toteuttamiseksi. 

”Olemme uusina eteläsavolaisina yrittäjinä tyytyväisiä hevoskartano Veikan toiminnan kehittymiseen. Varsinkin hevoskuntoutuksen ja elämyksellisten ravihevoskimppojen osalta asiakaskuntaa on kertynyt laajalta alueelta ympäri Suomea aina Keski-Eurooppaa myöten. Jatkossa haluamme tarjota niin hevosasiakkaillemme kuin muillekin Veikan upeata maalaismiljöötö monipuolisena juhlapaikkana yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kesäaikaan kartanon päärakennus, puutarha ja tanssiylinen soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi hääjuhliin tai yritysten teematilaisuuksiin. Talvisin päärakennuksen juhlasali ja salonkihuoneet toimivat monipuolisina ja inspiroivina kokoustiloina.

 

 

 

 

 

 

Ruokapalveluiden osalta haluamme panostaa paitsi lähiruokaan myös laadukkaaseen ja innovatiiviseen tarjoilukokonaisuuteen, siksi yhteistyö Serviinin kanssa on tärkeä osa hevoskartanon tarjoamaa elämyskokonaisuutta. Hiljattain aloitetun yhteistyön ja ensimmäisten palautteiden myötä hevoskartano Veikankin asiakkaat arvostavat Serviinin laadukkuutta, rohkeutta ja monipuolista raaka-aineiden käyttöä, jossa paikallisuudella on oma osuutensa.” kertoo Vesa Kukkamo

Kartanon asiakkailla on mahdollisuus valita mieleisensä kokonaisuudet Serviinin laajasta tarjonnasta. Kartanon menut suunnitellaan asiakaslähtöisesti ja räätälöidään tilauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Yhteistyö tulee näkymään jo pikkujoulusesonkina sekä myöhemmin erilaisina teemakausina.

 Varauskyselyt: info@stallblombacke.com

Lisätietoja:

Stall Blombacke

Vesa Kukkamo                                                                                         

vesa@stallblombacke.com                                                                    

+358 40 648 5558  

Serviini                                                                                 

Mikko Ranta, keittiöpäällikkö

mikko@serviini.fi

+358 440 213 022