Hevoselämys osaksi kokouspäivää?

Hevoskartano Veikassa voit suorittaa hevosmiehen ja –naisen tutkinnon, jossa osallistujat pääsevät kokemaan hevoselämyksiä riippumatta siitä onko aikaisempaa kosketusta näihin jaloihin eläimiin . Tutkinto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi osaksi yritysten Tyky-päivää tai kokousten / asiakastilaisuuksien inspiroivaksi väliohjelmaksi.

Tutkinto käsittää sekä kokeellisia osiota, että teoriaosan. Kokeellisessa osiossa testataan tutkinnonsuorittajan rohkeutta, ajotaitoja ja ratsastusosaamista.

Rohkeuskokeessa joutuu kuvauttamaan itsensä Veikan kartanon villien tammojen kanssa

Rohkeuskokeessa joutuu voittamaan pelkonsa ja kuvauttamaan itsensä hevosten välissä

Ajokokeessa pääsee itse ajamaan hevosta

Ajokokeessa pääsee itse ajamaan hevosta

Teoriaosassa testataan raviurheiluun olennaisesti kuuluvaa vedonlyöntiosaamista totokilpailun muodossa. Tiukan päivän jälkeen rentoudutaan luonnonrauhassa rantasaunan pehmeissä löylyissä ja lämpimässä paljussa. Ilta päättyy kartanon salissa tarjoiltavaan illalliseen ja diplomien jakoon.

 

 

 

 

 

 

YRITYS TAI YHTEISÖ: Veikan hevoskartanossa järjestämme elämyksellisiä kokouksia ja asiakastilaisuuksia. Voit liittää kokoukseesi hevosmiehen /-naisen tutkinnon ja inspiroitua upeassa kartanomiljöössä uusille urille. Hevostutkinto ei vaadi aikaisempaa kokemusta hevosten käsittelystä.

Kysy tarjous: info@stallblombacke.com