Hanslankari astuu Veikan kartanolla Mikkelissä

Erisukuisuutta ja vahvuutta löytyy valiojuoksijaori Hanslankarista (R.T. Sankari – Sikon Lento, ii. Tähtipöly ei. Sikko), joka astuu Stall Blombackessa Veikan kartanolla Mikkelissä.

Hanslankari

Ori on erittäin hienoluonteinen ja nöyrä käsitellä ja ajaa. Sen emästä on vain kolme jälkeläistä, joista valiojuoksijoita Hanslankarin lisäksi myös Vippaskonsti. Emän siskosta mm. Vietteli, Aatteli ja Tähden Tarina. Emän emä Vieteli oli mukana kuningatarkilpailussa Kouvolassa -90 voittaen avausmatkan. Hanslankari on juossut toistaiseksi urallaan 73 starttia, joista 10 voittoa (vs. 38 800 €). Parhaimpina saavutuksina mm. Kriteriumin 3. sija ja T75- ja T65-voittoja. Ennätykset 24,3 aly, 25,6 ke. Täyden matkan autolähtöennätyksensä 24.8a / 2100m Hanslankari juoksi kuolemanpaikalta voittaessaan Porissa Kuninkuusravi-lauantaina vuonna 2015.

”Sain aikoinaan ylioppilaslahjaksi astutusoikeuden Hanslankarin emään omalle orilleni R.T. Sankarille, joka on periyttänyt varsansa väriin erikoisen metallinhohteen. Meille on syntynyt tiivis ystävyyssuhde ja Hanslankari on seurannut minua mukanani elämäni varrella pitkin Suomea. Ja onpa se saattanut minut kiesikyydillä avioliiton satamaankin! Tietysti monet yhteiset ravimatkat ovat jääneet hyvin mieleen ja oriin väsymättömät esitykset radoilla. Lisäksi hevosen ystävällinen luonne ja halu toimia ihmisen palvelijana niin ajossa kuin vaikkapa ratsastuksessa on suurin syy, miksi voin hyvällä omalla tunnolla kuvailla Hanslankaria elämäni hevoseksi. Uskon, että perityttäjänä oriin vahvuudet ovat juurikin luonteen hienous ja kova kilpailupää. Lisäksi hieman erisukuisena se sopii loistavasti monille tammoille ilman sukusiitosriskiä”, kertoo oriin omistaja Kaisa Tupamäki-Kukkamo

Tammat omistajineen ovat lämpimästi tervetulleita Veikan kartanoon!

Ravi, Kaisa Tupamäki-Kukkamo 331

Tiedustelut ja Hinnat:

Kaisa Tupamäki-Kukkamo, kaisa@stallblombacke.com, 040-747 6098

Astutusmaksu 200 €

Varsamaksu   500 €

Hinnat sis. alv