Elämyksellinen jatkokimppa Mikkelin raviliigan Allille!

Mikkelin raviliigan myynnissä oleva 4v lv-tamma Lady Adele (Andover Hall) on tällä hetkellä kuntoutuksessa Stall Blombackessa Mikkelissä. ELL ostotarkastuksen raportin löytää täältä. Stall Blombacken vastaava ELL Antero Tupamäki on arvioinut marraskuun lopussa, että hevosen ennuste kilpakäyttöön on n. 50 %. Mahdollisen kilpailukäytön lisäksi Lady Adelen käyttö siitoksessa on varsin perusteltua sukunsa ja rakenteensa puolesta. Isä Andover Hall on ollut jo pitkään jälkeläisnäytöiltään maailman ehdotonta eliittiä ja 4. emä Davidia Hanover tienasi jo itsessään yli miljoona dollaria ja muutenkin emälinja on täynnä vahvoja referenssejä mm. Suomessakin hienosti menestynyt Herbie Sisu löytyy sieltä. Lady Adele on emänsä Lost Marblen ensimmäinen jälkeläinen.

Lady Adelen kautta Mikkelin seudulle on saatu paljon uusia hevosenomistajia ja vaikka loukkaantuminen päätti suvukkaan ja lahjakkaan tamman 4-vuotiskauden, niin ilonhetkiä ja elämyksiä hevonen on silti tuonut pitkin raviliigamatkaa. Me Veikan hevoskartanossa olemme myös tykästyneet Allin luonteeseen ja olemukseen. Hevonen nauttii selvästi yksilöllisestä kuntoutuksesta ja elämästä historiallisen kartanon rauhallisessa miljöössä. Siksi päätimme rakentaa elämyksellisen 2 vuoden jatkokimpan kaikille halukkaille ja toivomme tietysti mukaan mahdollisimman paljon nykyisiä omistajia eli Allin Tallilaisia. 50 osakkeen kimppa toteutuu mikäli saamme vähintään 30 vahvistettua osakasta ennen myynnin sulkeutumista 15.12.2016. Tietysti edellytyksenä on myös, se että uusi kimppa saa ostettua Allin itselleen.

Lyhykäisyydessään kimpan ideana on elää tiivisti Allin kanssa seuraavat kaksi vuotta ja päättää yhdessä tämän upean tamman tulevaisuuden suunnitelmista. Iloinen yhdessäolo ja sosiaalisuus ovat kimpan perusajatuksia ja ennen kaikkea hevosen hyvinvoinnin vaaliminen, joten positiivisella asenteella edetään. Ensisijaisesti tavoitteena on kilpailu-uran jatkaminen Veikan kartanossa tapahtuvan kuntouttavan valmennuksen kautta, mutta yhtälailla lisäarvoa tuo mahdollinen astuttaminen keväällä ja varsan teettäminen kimpan nimiin. Aikataulullisesti kimpan puitteissa on mahdollista astuttaa Alli kaksikin kertaa. Kimppa päättyy 31.12.2018, jolloin osakkaat päättävät myydäänkö tamma ja mahdollinen varsa vai jatketaan yhä yhteistä taivalta. Kimpan kk-maksu on 30 €, riippumatta siitä mitä hevosen tulevaisuus tuo tullessaan. Esimerkiksi, mikäli kimppa äänestää keväällä tamman astuttamisen puolesta siirretään kimppakauden kk-maksuista valmennuksen ja kilpailutusmaksujen osuus astutuskuluihin eli käytännössä 12 000 €. KK-maksun lisäksi osakkaat maksavat Allin ostohinnan, mutta muita kuluja kimpasta ei tule.

Allin jatkokimppa 1.1.2017 – 31.12.2018, 50 osuutta

30 € / kk maksu sisältää

 • Hevosen ylläpito
 • Hevosen valmennus (palkinnoista 15 % valmentajalle sis. kuskin palkkiot) TAI Varsottaminen 12000 € budjetilla (astutusmaksu, varsamaksu oriin mukaan, varsan ylläpito jne…)
 • Kuntoutushoidot ja ELL kulut
 • Hevosen ja varsan vakuutukset ja rekisteröinnit
 • Hevosten kuljetukset ja kilpailumaksut
 • Veikan kartanon hevosenomistajan elämyspaketti
  • Tunnukset etäseurantapalveluun, jossa voi seurata päivittäin valmennusta
  • 5 x lounaslippuja (tarjoillaan tiistaisin ja torstaisin)
  • Lady Adelen omat nettisivut
  • Veikan kartanon hevosenomistajien puutarhajuhlat kesällä
  • 10 % alennus Kokous- ja juhlapalveluista

Mikäli olet kiinnostunut mukaan ja matkaan niin nyt on aika ilmoittautua! Kimpan toteutuessa osakkuuden voi ostaa 15.12 jälkeen verkkokaupastamme ja se on myös erinomainen joululahja-idea!

Alustavat Ilmoittautumiset ja lisäinfoa (ei sido mihinkään):

Kaisa 040 – 747 6098 tai sähköpostilla info@stallblombacke.com