Valmennuspalvelut

Tarjoamme hevosellesi parhaat mahdolliset edellytykset menestyä ravikilpailuissa. Valmennus on kokonaisvaltaista ja yksilöllistä, sisältäen laajat Horse Wellness -mahdollisuudet palautumisen edistämiseksi ja lihashuollon tehostamiseksi

tehohoito_nappiHinta alkaen 950 €/kk sis. alv

  • Hevosen täysihoito ja tarhaus
  • Yksilöllinen valmennus
  • 1 yhdistelmähoito viikossa

Valmennusmaastot

Veikan kartanoa ympäröivät monipuoliset maastot tarjoavat hevosellesi runsaasti mielekkäitä kävely- ja hölkkätreenimaastoja. Maastot sijaitsevat kartanon omilla mailla, joten hevosesi pääsee liikkumaan rauhassa – ilman pelkoa ajoneuvoliikenteestä. Reitit ovat alustaltaan pehmeitä ja huollamme niitä aktiivisesti.

Talviaikaan hyödynnämme lumihankitreeniä ja kesällä voimme uittaa hevosia. Käytössämme on myös ratsastuskenttä sekä eripituisiin intervalli-harjoituksiin soveltuvia suoria. Vuoden 2016 alussa saamme käyttöömme vesikävelytysmaton. Mikkelin ravirata harjoitusmahdollisuuksineen sijaitsee kätevästi vain 15 km matkan päässä kartanoltamme.

Valmennusfilosofia ja -metodit

Kaikki hevoset ovat yksilöitä. Räätälöimme aina jokaiselle hevoselle yksilöllisen valmennussuunnitelman, jossa sen suorituskyvyn kehittymistä seurataan jatkuvasti. Näin voimme optimoida harjoitusten tehon ja määrän hevosen kunnon mukaan.

Tarjotaksemme hevosellesi mahdollisimman mielekästä ja yksilöityä valmennusta, hyödynnämme valmennusmaastojamme vaihtelevin metodein. Vauhti- ja nopeuskestävyyttä kehitämme pääsääntöisesti eripituisilla intervalli-harjoitteilla, jotka parantavat hevosesi anaerobista kestävyyttä monipuolisesti. Kovatehoisen harjoittelun vastapainoksi tarjoamme tehokasta ja miellyttävää palautumista wellness-hoitojemme parissa.

Etävalmennus

Etävalmennuspalvelumme avulla voit seurata hevosesi päivittäistä valmennusta ja tallielämää milloin tai mistä käsin tahansa. Saat tietoa esimerkiksi hevosesi sykkeistä ja vauhdeista intervalliharjoituksissa – ja voit näin toimia myös hevosesi etävalmentajana.